Dobd fel

Pop jön a különböző formák, mint egy egyszarvú fej , egy bagoly, és a csaló származó Among Us
és utánozza a buborékfólia pusztulásának érzését, így a Pop többször is használható.

A szilikon lemezeket általában különböző színekben színezik, és gyakran motívumokká formálják. A gyártás során a szilikondarabokat fűtött formákban a kívánt formába préselik.

Történelem és teremtés

Játékstílusok és utánzók

Általában a Pop játék önmagában is játszható, de a játéknak más felhasználási lehetőségei is vannak. Tehát lehetőség van arra, hogy egy stratégiai játékot ketten játsszunk . Minden játékos egymás után tetszőleges számú pattanást nyomhat egymás után. Aki megnyomja az utolsó gombot a „játéktéren”, az vesztett. A jégféltekék úgy is elkészíthetők , hogy vizet öntenek a gombokba, és lefagyasztják. A pralinék gomb alakban is elkészíthetők. A szilikon által okozott lehetséges egészségügyi kockázatok miatt ez a használat nem ajánlott.

formájában .

Egyszerű gödröcske

Egyszerű gödröcske

A Simple Dimple (angolul. Egyszerű gödröcske az "egyszerű gödröcske " még Simpl Dimpl ) egyik alfaja pop. A fő különbség a méret. Csak néhány gomb van beépítve a Simple Dimple -be, amelyek szintén kemény műanyag keretben vannak. Ezenkívül a gombok mérete eltérő, mint a Pop it gomboké. Az egyszerű gödröcskék ezért kulcskarikaként is megtalálhatók.

Felhasználások

Más izgulós játékokhoz hasonlóan a Pop is szabályozó hatással kell, hogy legyen az ADHD betegek érzelmeire. De a játéknak a mindennapi életben is hasznosnak kell lennie: kézi hízelgőként kell csökkentenie a stresszt, megnyugtatnia és megszüntetnie az unalmat. A negatív gondolatokat és félelmeket el kell rejteni, mivel a játékra felhívják a figyelmet.

Lásd még

 - képek, videók és hangfájlok gyűjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. How to Make a Pop It 2021 - DIY Pop It Fidget Toy Tutorial a YouTube -on , letöltve 2021. augusztus 30 -án .
  2. Pop it Fidgets az év nyári trendje.
    Letöltve: 2021. szeptember 4
    .